RSS

Lisää omasta viestijäkuvastani

10 Lok

Hups, unohdin aiemmin kertoa omasta sosiaalisen median käytöstäni. Se on ehkä kuitenkin melko oleellinen asia, kun kyse on sosiaalista mediaa käsittelevästä kurssista.

Päivittäin käytän facebookia ja luen muiden ihmisten blogeja. Useita kertoja viikossa tai lähes päivittäin käytän myös Twitteriä (@KirsiMariaH). Yleensä pari-kolme kertaa viikossa päivitän omaa blogiani. Päivisin pidän sähköpostin pikaviestintäosastoa auki ja juttelen sen kautta muutaman läheisen kanssa.

Olen ajatellut, että erilaiset sosiaalisen median järjestelmät ovat erilaisiin tarkoituksiin. Työsähköposti on työasioille, gmail taas muille kuin työasioille. Ei se jako silti ihan niin yksinkertainen ole. Facebook on enimmäkseen silkkaa viihdettä, mutta kavereissani on kyllä hyvin paljon ihan työkontakteja, ja olen monta kertaa hyödyntänyt facea työkuvioissa. Twitter sen sijaan on minulle asiapitoisempi väline kuin facebook, vaikka välillä on pakko irrotella Twitterinkin puolella. Twitterissä pidän siitä, että voin seurata myös ihmisiä joita en tunne. Jos olisi aikaa seurata kaikkea Twitterissä liikkuvaa, sieltä saisi vaikka mitä virikkeitä, linkkejä, ideoita ja niin edelleen. Pidän Twitteriä kuitenkin kiinni useimmiten juuri siksi, että sieltä tuleva tulva vähän hermostuttaa, kun en ehdi seurata kaikkea mitä haluaisin.

Mainokset
 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : lokakuu 10, 2012 Kategoria/t: viestintä

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggers like this: